top of page
Sphere ob Spiral Stairs_edited.jpg
image_6483441 (4)_edited_edited.jpg

PHIREMOVAL - PIGMENTOINNIN POISTO

Tehokasta ja Turvallista Kestopigmentoinnin ja Tatuoinnin Poistoa Phiremovalilla.

 Phiremoval tarjoaa innovatiivisen menetelmän kestopigmentoinnin, tatuoinnin ja microbladingin poistoon. Menetelmä perustuu ihon pinnan kevyeen rikkomiseen pigmentointineulalla tai manuaalisella steriilillä terällä, jonka jälkeen käytetään Phiremoval-nestettä. Tämä aine auttaa ihoa poistamaan pigmenttiä, mikä tekee prosessista usein havaittavan. Phiremovalin poistoaine hyödyntää glykolihappoa, jota käytetään yleisesti ihonhoitotuotteissa kuorivana aineena. Käsittely muistuttaa kestopigmentointia, mutta ei mene yhtä syvälle ihoon kuin pigmentointi-, microblading- tai tatuointikäsittelyt. Käsittelyn alussa iholle levitetään pintapuudutetta, mikä tekee poistosta yleensä kivuttomampaa kuin pigmentointi- ja tatuointikäsittelyt. Tarvittaessa pintapuudutetta voidaan lisätä käsittelyn aikana, jotta asiakkaan mukavuus varmistetaan.

image_6487327_edited.jpg

Phiremovalin etuna laserhoitoon verrattuna on sen kyky tehoata kaikenlaisiin pigmentteihin, mukaan lukien punaiset ja vaaleat pigmentit.

Phiremovalin etuna laserhoitoon verrattuna on sen kyky tehoata kaikenlaisiin pigmentteihin, mukaan lukien punaiset ja vaaleat pigmentit.

Toisin kuin laser, joka voi tummentaa valkoisia ja ihonvärisiä pigmenttejä, Phiremoval on turvallisempi vaihtoehto erityisesti huulipigmentoinnin poistoon.

Lisäksi sillä voidaan turvallisesti poistaa myös eyeliner-pigmentointeja sekä ylä- että alaluomelta. Phiremoval tarjoaa laseria kivuttomamman vaihtoehdon tatuoinnin ja pigmentoinnin poistoon. On kuitenkin hyvä huomioida, että useita poistokertoja saattaa tarvita riippuen pigmentin väristä, määrästä ja syvyydestä ihossa. Joissakin tapauksissa pelkkä vaalentaminen riittää, mikäli epäonnistunut pigmentointi halutaan peittää toisella pigmentoinnilla.

Phiremoval soveltuu myös erittäin pienten epäkohtien poistoon. Tee ensimmäinen askel kohti virheetöntä ihoa ja harkitse Phiremoval -tekniikan hyödyntämistä pigmenttien poistossa.

**Tehokasta Pigmentoinnin Poistoa - Huolellinen ja Yksilöllinen Menetelmä**

Monivärinen pigmentointi saattaa vaatia useita poistokertoja, ja on tärkeää ymmärtää, että jokainen poistokerta vaatii huolellisen harkinnan ja konsultoinnin ennen toimenpidettä.

Esimerkiksi vihertävät ja harmaat sävyt voitiin poistaa lähes kokonaan ensimmäisellä käsittelykerralla, kun taas punaiset pigmentit ovat saattaneet nousta lähemmäksi ihon pintaa.

On hyvä huomioida seuraavat asiat pigmentoinnin poistoa harkitessa:

**Konsultointikäynti:**

Kaikki pigmentoinnin poistot vaativat konsultointikäynnin, jossa arvioidaan tilanne ja suunnitellaan sopiva hoitosuunnitelma.

**Poistokertojen väli:**

Poistokertojen välillä on pidettävä 4-6 viikon taukoja, jotta iho ehtii parantua ja väriaineet haihtuvat.

**Tulokset:** Ensimmäisessä poistokäsittelyssä syvemmällä olevat pigmentit saattavat nousta lähemmäksi ihon pintaa, mikä voi tehdä kohdasta tummemman. Tämä väri saadaan poistettua tehokkaasti seuraavissa käsittelyissä.

**Uusi pigmentointi:**

Uusi pigmentointi tai microblading voidaan tehdä aikaisintaan 2-3 kuukauden kuluttua viimeisimmästä poistokäsittelystä.

**Konsultointi ja ajanvaraus:**

Ilmainen konsultointi vaatii ennakkoajanvarauksen ja on pakollinen osa Phiremoval-käsittelyä. Konsultointikäynti ei sido sinua poistokäsittelyajan varaamiseen. Jos olet epävarma, kannattaisiko nykyinen pigmentointisi poistaa vai korjata, varaathan ajan konsultointiin. Huolellinen harkinta ja yksilöllinen suunnittelu varmistavat parhaan lopputuloksen.

**Kotihoidon Ohjeet Phiremoval-poiston Jälkeen**

Phiremoval-käsittelyn jälkeen on tärkeää noudattaa oikeita hoito-ohjeita ihon parantumisen edistämiseksi. Tässä muutamia vinkkejä kotihoitoon: 

**Rupi ja Ihonhoito:**

Rupi on osa normaalia paranemista ja auttaa väriä poistumaan. Älä poista rupia itse. - Vältä alueen kastelua 48 tunnin ajan käsittelyn jälkeen. Pese ihoa varovasti vedellä tarvittaessa. - Pyyhi alue Phi After Care Wipes -pyyhkeellä 1-2 tunnin välein kudosnesteen poistamiseksi. 2.

**Voiteiden Käyttö:**

Levitä 48 tunnin kuluttua käsitellylle alueelle Skin Candy -voidetta ohuelti 3-5 kertaa päivässä. - Ruven irrottua käytä Skin Candy -voidetta ohuelti noin 8 tunnin välein, kunnes punoitus katoaa. 3.

**Vältä Tietyt Toimet:**

Vältä voiteiden, ripsivärin ja huulipunan käyttöä käsitellyillä alueilla sekä hikoiluttavaa liikuntaa vähintään 7-10 päivän ajan. - Vältä auringossa oleskelua, solariumia, saunomista, hot joogaa ja uimista 7-14 päivän ajan. Nämä ohjeet auttavat varmistamaan, että iho parantuu asianmukaisesti ja mahdolliset infektiot vältetään. Jos sinulla on kysyttävää tai huolia, älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijaan.

Pigmentoinnin Korjaus vai Poisto: Valitse Oikea Ratkaisu Pigmentoinnin muokkaaminen tai korjaaminen voi olla monimutkaista ja vaatia huolellista harkintaa. Tässä muutamia näkökohtia, jotka auttavat sinua valitsemaan oikean ratkaisun:

1. Värin Muuttaminen: Jos haluat muuttaa pigmentoinnin väriä merkittävästi, kuten vaalentaa liian tummaa sävyä tai muuttaa sen lämpimämmäksi, harkitse pigmentoinnin poistoa vaihtoehtona. 2.

Levinnyt Pigmentointi: Jos pigmentointi on levinnyt kudokseen tai epätasaisesti, korjaaminen toisella pigmentoinnilla voi olla vaikeaa. Tässä tilanteessa pigmentoinnin poisto voi olla parempi vaihtoehto.

3. Symmetrian Korjaaminen: Pigmentoinnin muotoa tai symmetriaa on usein vaikea korjata, varsinkin jos muutokset ovat merkittäviä. Tarkista ammattilaisen kanssa, mikä on realistinen odotusarvo.

4. Liiallinen Pigmentointi: Jos pigmentointi on liian massiivinen tai väri ei ole halutussa paikassa, harkitse pigmentoinnin poistoa ennen uuden pigmentoinnin tekemistä.

5. Vanhentunut Pigmentointi: Jos pigmentointiväri on pysynyt iholla yli 5 vuotta ilman merkittävää haalistumista, sen korjaaminen voi olla vaikeaa. Tässä tapauksessa harkitse pigmentoinnin poistoa. Ennen päätöksen tekemistä suosittelemme aina konsultoimaan kokenutta ammattilaista saadaksesi yksilöllistä neuvontaa ja arviota tilanteestasi. Turvallisuutesi ja tyytyväisyytesi ovat meille ensisijaisen tärkeitä.

bottom of page