top of page
Kalıcı Makyaj Prosedürü
Kalıcı Makyaj Prosedürü

KESTOPIGMENTOINTI

Luonnollinen, huoliteltu ilme Microblading & kestopigmentoinnilla

Eyelashes

KESTOPIGMENTOINTI
Luonnollinen, huoliteltu ilme Microblading & kestopigmentoinnilla


Teemme hoitola Sani e Bellissa kestopigmentointeja ammattitaidolla, yli 5 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme käytettävän tekniikan aina asiakaskohtaisesti, asiakkaan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Kulmakarvat teemme myös 3D- tai Microblading -tekniikoilla. Tulokseksi saadaan onnistunut, asiakkaan yksilöllisiä piirteitä kauniisti korostava kokonaisuus. Hoitola Sani e Bellista saat kulmien, silmien ylä- ja alarajojen, huulten ja nännipihojen kestopigmentoinnit turvallisesti ja ammattitaidolla tehtynä.

Kestopigmentoinnilla on monia etuja:

  • Tuo piirteesi kauniisti esille.

  • Katse kirkastuu ja huulet erottuvat luonnollisen kauniisti.

  • Helpottaa aamurutiineja. Silmiä ei tarvitse enää rajata eikä kulmia muotoilla ja huulipunankin laitto helpottuu tarkan rajauksen ansiosta.

  • Antaa huolitellun ilmeen urheillessakin. Olitpa uimassa, tanssimassa tai juoksulenkillä, kestopigmentointi pysyy paikoillaan.

  • Kestää sateen ja kyyneleet. Kestopigmentointi ei leviä tai valu, vaan auttaa säilyttämään huolitellun ilmeen säästä riippumatta.

  • Häivyttää mahdollisia arpia. Kestopigmentointi häivyttää myös pienet arvet ja jäljet, jotka muuten esimerkiksi katkaisisivat kulmakarvojen linjan.

Kestopigmentointi sopii lähes kaikille terveille aikuisille.

Milloin toimenpide ei sovellu?

Esteitä Microbladingille tai Micropigmentoinnille ovat raskaus, HIV, Roaccuttan lääkekuuri (täytyy olla 12 kk viimeisimmästä hoidosta), verenohennuslääkkeet (lääkärin luvalla voidaan tehdä), diabetes (täytyy olla lääkärin lupa toimenpiteeseen), verenpainetauti (täytyy olla lääkärin lupa toimenpiteeseen), verenvuototauti, puuduteaineallergia (vaikuttava aine lidokaiini), ihottuma kulmien alueella tai keloiditaipumus. Luomet kulmien alueella on mahdollista kiertää. Flunssa tai jokin tulehdus (toimepide voidaan tehdä täysin terveelle iholle). Käsittelyyn tarvitaan huoltajan lupa alle 18-vuotiaille. Kulmien teon jälkeen tulisi odottaa 4 kk, jotta voi luovuttaa verta (perustuu Euroopassa noudatettaviin säädöksiin). Imetys ei ole este, mutta pigmentit voivat pysyä huonosti. Botoxin ottamisesta tulisi olla kulunut 2 viikkoa ennen toimenpidettä.

 

Mitä iholleni tapahtuu kestopigmentoinnin aikana?

Toimenpiteeseen liittyy seuraavat asiat: konsultointi, suunnittelu, itse toimenpide, jälkihoito sekä tarvittaessa vahvistuskäsittely 8 viikon kuluttua ensimmäisestä hoidosta. Silmärajausten pigmentointia suunniteltaessa piirrämme meikkikynällä pigmentointien ääriviivat. Kerrothan avoimesti kaikki toiveesi rajaustesi muodon, sävyn ja mallin suhteen, ja mikäli joku suunnitelmassa häiritsee sinua. Silmärajaustesi pigmentointiin käytettävä sävy valikoituu yhteistyössä toiveidesi kanssa, jonka lisäksi tekijämme huomioi ihosi, hiustesi ja silmiesi sävyn ja suosittelee sinulle parasta vaihtoehtoa pigmenttivalikoimastamme. Kun olet nähnyt ja hyväksynyt sinulle suunnitellut kestorajaukset, siirrymme itse toimenpiteeseen. Kestopigmentointi toteutetaan pigmentointikoneella, jolla käytettävät pigmentit työntyvät ihoon. Pigmentit haalistuvat iholta pikkuhiljaa, kokonaan kestopigmentoinnit häviävät iholtasi 2-4 vuodessa. Pigmentin pysyvyys riippuu paljon omasta ihotyypistäsi ja jälkihoidosta. Pigmentti voi pysyä huonommin rasvaisella iholla. Pigmentointiammattilainen osaa tehdä silmärajausten kestopigmentoinnit oikeaan syvyyteen ihossasi, aiheuttamatta arpia, värin muuttumista tai leviämistä.

Huuliherpes ei estä kestopigmentointia, mutta siihen tarkoitettu lääkitys pitää aloittaa lääkärin ohjeen mukaan jo ennen kestopigmentoinnin tekemistä.

Toimenpiteet ennen hoitoa:

1- Valmistaudu pieneen punoitukseen. Kannattaa varautua pieneen punoitukseen, sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla. Erittäin kova punoitus on kuitenkin harvinaista. Erilaiset ihotyypit reagoivat eri tavoin toimenpiteeseen, joten pidä se mielessä kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille pigmentoinnin jälkeen.

 

2- Älä käytä alkoholia 48h ennen toimenpidettä äläkä juo kofeiinipitoisia tuotteita samana päivänä. Kofeiini kiihdyttää verenkiertoa ja voi näin ollen vaikuttaa haavan vuotamiseen.

 

3- Ole avoin allergioistasi, kroonisista sairauksistasi ja muista terveyteen vaikuttavista asioista. Kerro pigmentointiammattilaiselle kaikki asiat, joiden ajattelet olevan vähänkään tärkeitä, sekä kaikki krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla voi olla. Listaa myös kaikki asiat kosmetiikasta, jolla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi. Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi (HUOM! myös raskaus, imetys yms.)

Mitä tulee välttää pigmentointien parantumisprosessin aikana?

Kolmen päivän ajan:


* Vältä urheilua ja hikoilua sekä silmien ja luomien kastumista, solariumia ja valohoitoja.


Viikon ajan:


* Vältä silmien alueella meikkiä, öljyjä, saippuaa ja kaikkia muita voiteita, paitsi pigmentoinneille suositeltua kotihoitotuotetta.


* Vältä saunaa, kylpemistä ja uimista.


* Vältä kaikkia kasvoihin kohdistuvia toimenpiteitä kuten kasvohoidot, ripsien kestovärjäys, kulmien sokerointi, kasvohieronta jne.


* Älä raavi, revi tai turhaan koskettele silmiäsi tai silmänympärysihoa.


3 viikon ajan:


* Vältä pigmentoitujen alueiden altistumista auringolle / solariumille täysin 2 viikon ajan pigmentointien laitosta


* Älä kuori pigmentoitua aluetta


Kuukauden ajan:


* Vältä yhä auringonottoa, solariumia ja valohoitoja.


* Vältä kemiallisia kuorintoja, hedelmähappoja, mikrohiontaa ja ihoa uudistavia voiteita.


* Antibioottien ja hormonaalisten lääkitysten käyttö voi aiheuttaa pigmentin nopeampaa kulumista.


* Suojaa aina pigmentoidut alueet auringolta aurinkosuojavoiteella (ei ensimmäiseen viikkoon).


Hiero hoitovoidetta pigmentointeihin

Ensimmäisen hoitosi yhteydessä saat neuvot kestopigmentoiduille rajauksillesi tarkoitetun hoitovoiteen käytöstä. Hoitovoidetta voi levittää 24 tunnin jälkeen hoidosta puhtailla käsillä. Rasvaa pigmentoidut alueet ohuesti aamuin illoin.


Mikäli Sinulle herää kysymyksiä pigmentointien parantumisen aikana, ota rohkeasti yhteys ammattilaisiimme! Mikäli kysymyksesi koskee kestorajaustesi ulkonäköä, laitathan kysymyksesi liitteeksi suoraan hyvässä valossa otetun kuvan rajauksistasi (info@saniebelli.com).


Toimenpiteen jälkeen kestorajaukset ovat asiakkaan vastuulla.


Ajan varattuasi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja valmistautumis- ja jälkihoito-ohjeita. Allekirjoitat myös vastuuvapautuslomakkeen liikkeessämme ennen hoitoa ja vahvistat täyttäneesi 18 vuotta.

bottom of page