top of page
diagnostic-complex-microscopic-examination-hair-skin-scalp_83055-1181.jpg

Hoitoa hiustenlähtöön trikologian avulla

PÄÄNAHAN microkamera tutkimus


Hoitoa ja hiustenlähtöön trikologian avulla

Meillä on 14 vuoden kokemus alalta ja laaja osaaminen hiusten ja hiuspohjan ongelmista.
Kärsitkö hiustenlähdöstä tai päänahan ongelmista?  Kutittaako päänahkaa? Onko sinulla hilsettä tai rasvoittuvia hiuksia?  Meillä on ratkaisu! Hiustenlähtö ei ole aina pysyvä tila.  Usein sitä voidaan pysäyttää ja jopa edistää hiusten kasvua uudelleen, jos hiusfollikkelit eivät ole vielä täysin arpeutuneet. Tärkeintä on selvittää hiustenlähdön syy, jotta voimme tarjota sinulle tehokkaan hoidon. Hiustenlähdön ja hiusten kasvun heikkenemisen syitä voi olla monia, kuten hormonaaliset tai aineenvaihdunnalliset tekijät, kemialliset vaikutukset tai fyysiset vauriot.  Kaikki nämä tekijät voivat aiheuttaa tilapäistä hiustenlähtöä, mutta oikeilla tuotteilla ja hoidolla voimme pysäyttää sen ja palauttaa hiusten terveyden. Tule ja varaa aika hiuspohjan diagnoosiin asiantuntevalta trikologilta. Autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun hiustesi ja hiuspohjasi ongelmiin.

Kärsitkö hiusten tai päänahan ongelmista?

Kutittaako päätä? Vaivaako hilse? Rasvoittuvat hiukset? Hiusten lähtöä? Psoriasis?

 

Hiustenlähtö ja oheneminen tai kaljuuntuminen ei ole aina pysyvä olotila. Usein se voidaan pysäyttää ja hiusten kasvun uudelleen aktivoiminen on mahdollista, jos hiusfollikkeli ei ole vielä täysin arpeutunut. Voidakseen tehokkaasti hoitaa ohentuvia hiuksia ja kaljuuntuvaa hiuspohjaa hiustenlähdön syy tai syyt on tärkeää selvittää. Näin hiustenlähtö voidaan pysäyttää ja kasvua uudelleen aktivoida.

Hiustenlähtö ja hiusten kasvun heikkeneminen voidaan jakaa kolmeen kategoriaan aiheuttajien mukaan:

 

​Hormonaalinen/Aineenvaihdunnallinen

• Kemiallinen

• Fyysinen

Kaikki nämä tekijät saattavat aiheuttaa tilapäistä hiustenlähtöä, joka voidaan pysäyttää oikeilla tuotteilla ja hoidolla.

HIUSPOHJAN DIAGNOSOINTI

MicroCAMERA

 

MicroCAMERA on varma, kätevä ja nopea hiuspohjan diagnosointiin. Hiuspohjan ongelmien syiden selvittäminen on olennaisen tärkeää, ennen kuin mihinkään korjaaviin hoitotoimiin ryhdytään. Vain siten löydetään oikea ratkaisu ja taataan kunnolliset tulokset. MicroCAMERAn käyttö on yksinkertaista: tutkimuksen aikana asiakas näkee samanaikaisesti kuvaa, kun ammattilainen analysoi päänahkaa ja hiuksia. Tällöin saadaan välitöntä ja luotettavaa tietoa hiusten ja päänahan voinnista. MicroCAMERA on varustettu vaihdettavalla optiikalla ja sensoreilla, joiden avulla ihon ja hiusten vaurioita voidaan tarkastella, mitata ja arvioida. Optiikan avulla voidaan tarkastella ihoa ja hiuksia suurennoksilla 1x – 400x ja tutkia yksityiskohtia. Myös kotihoito helpottuu, kun hiuspohjan tilanteeseen saadaan oikeat tuotteet.

HIUSPOHJAN HOITO

OTSONIHOITO

 

Otsonihoito on korkeataajuussähköllä tehtävä päänahan ja hiusten kokonaisvaltainen hoito. Se syväpuhdistaa, eliminoi haitallisia bakteereja ja ennaltaehkäisee hiusten lähtöä. Hoito elvyttää päänahan verenkiertoa ja tukee hiusten kasvua. Hoidon kruunaa yksilöllisesti valittava hiuspohjaa ravitseva ampulli. Hoito on myös yleisesti rentouttava.

 

Otsoniterapiassa käytetään korkeataajuussähköä, jolla on paljon suotuisia vaikutuksia sekä lääketieteellisiin että esteettisiin hoitoihin. Korkeataajuussähkön myönteiset vaikutukset on todettu ihosairauksien, verenkierron, nivelten je hermojärjestelmän hoidossa. Useimmat päänahan sairaudet, kuten hilse, kutina, hiustenlähtö, harmaantuminen jne., ovat suoria seurauksia päänahan huonosta verenkierrosta. Käyttämällä korkeataajuussähköä ja ultraviolettisäteitä saavutetaan hoidossa erinomaiset tulokset: kiihtynyt verenkierto ja lisääntynyt hapenottokyky. Päänahan alueet, jotka kärsivät ravinteiden puutteesta, elpyvät ja palaavat tasapainoiseen tilaansa.

VÄLITTÖMÄT TULOKSET

Tulokset voi todeta jo ensimmäisten hoitokertojen jälkeen. Hiukset saavat kiiltonsa takaisin, hilse ja kutina häviävät sekä hiustenlähtö pysähtyy.

 

Korkeataajuussähköllä on myös toinen terapeuttinen vaikutus: otsonin muodostuminen. Ilman hapesta muodostuu otsonia, joka desinfioi ihon tuhoamalla bakteereja myös syvältä ihon huokosista.  

 

  • Mikrokamera hiusten ja hiuspohjan tutkimus max 20min 49€

  • Otsonihoito max 60min alk 79€

  • Sarjahoitoetu! 1. hoitokerran jälkeen seuraavat käynnit -15% kun hoitojen väli on max 1 viikkoa

bottom of page