top of page
Blonde Wavy Hair

PARTURI-KAMPAAMO

Hiustenleikkuut naisille ja miehille sekä lapsille

Hair Clips

PARTURI-KAMPAAMO
Hiustenleikkuut naisille ja miehille sekä lapsille

PALVELUT

Sani e Bellissä osaava henkilökunta tekee ammattitaidolla klassisia tai muodikkaita hiustyylejä. Hiustenleikkaukset, värjäykset ja kampaukset toteutetaan toiveitasi kuunnellen käytännöllisiksi, helppohoitoisiksi ja hyvännäköisiksi hiuskokonaisuuksiksi. Toteutamme myös hiusten- ja hiuspohjan erikoishoidot sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset.

VÄRIPALVELUT

Värjäämme hiuksesi toiveittesi mukaan ja väripalvelumme tuovat hiuksiisi eloa ja luonnollisuutta. Käytössämme olevat uusimmat väritekniikat mahdollistavat hiuksiisi kiiltävän ja luonnollisen lopputuloksen. Halutessasi hiuksiisi voidaan taituroida persoonallinen ja trendikäs värjäys rohkeilla värivalinnoilla tai piristävä tyylinmuutos ihosi ja silmiesi väriin sointuen. Huomioimme kuitenkin aina hiusten kunnon ennen värikäsittelyä ja aina värikäsittely ei ole mahdollinen.

 

Värityöt voidaan toteuttaa myös esimerkiksi erilaisin raidoin, liuku- ja kiiltovärjäyksin. Salongissamme käytetään kampaamovärejä sekä myös eko-värejä! Mikäli uusi hiusväri mietityttää ja kaipaat apua hiustyylikysymyksissä, suosittelemme kokeilemaan ”mikä minulle sopii” -palveluamme, jonka aikana saat rauhassa harkita erilaisia vaihtoehtoja ja kuulla ammattilaisen parhaat vinkit ja ehdotukset hiuksillesi. Huomioithan, että noudatamme kosmetiikkateollisuuden suositusta olla värjäämättä alle 17-vuotiaiden hiuksia ja värjäämme muutenkin vastuullisesti asiakkaan hiusten kunnon, terveyden ja turvallisuuden huomioiden.

HIUSTEN HOITOKÄSITTELYT

Hyväkuntoiset hiukset ovat tätä päivää ja matka kohti unelmien hiuksia kannattaa aloittaa hiusten erikoishoidolla, josta riittää iloa ja hyviä hiuspäiviä pitkäksi aikaa. Liikkeissämme tehtävät monipuoliset hoitokäsittelyt kiinnittyvät hiuksen sisempiin kerroksiin ja pysyvät pitkäkestoisina hiuksissa helpottaen kotihoitoa jopa useita viikkoja. Erikoishoidolla on mahdollista vahvistaa hiuslaatua, silottaa pörröisyyttä, rauhoittaa luonnonkiharaa, kiinnittää väri pitkäkestoisemmaksi tai tuuheuttaa tyvi ilmavaksi. Hoidamme myös erilaisia hiuspohjan oireita aina psoriasiksesta, hilseilystä ja kutinasta liialliseen rasvoittuvuuteen. Kaikki hoitokäsittelyt sisältävät rentouttavan hiuspohjahieronnan, jonka voit halutessasi valita vaikka joka kerta pesullisten palveluiden yhteyteen. Voit myös varata tuplamittaisen ajan ja nauttia hiuspohjan hieronnasta 5 minuutin ajan! Parturi-kampaajan vinkki: Tiesitkö, että hiuspohjan jatkuvasta kutinasta ei tarvitse kärsiä? Kun hiuspohja puhdistetaan hilseettömäksi kuorinnalla ja kosteutetaan sen jälkeen huolellisesti, kiusalliset oireet lientyvät ja hiuspohja tuntuu miellyttävältä.

LASTEN HIUSTENLEIKKAUKSET

Pienet asiakkaat ovat meille erityisen tärkeitä! Leikkaamme lapsen hiuslaatuun sopivan mallin kuunnellen vanhempien toiveita – ja tärkeimpänä - lapsen omia toivomuksia hiuksistaan. Lapsi haluaa jo varhain ilmentää kehittyvää identiteettiään hiusten kautta, ja siksi ei ole yhdentekevää miten lasten hiukset leikataan. Haluamme myös ilahduttaa pieniä asiakkaitamme kivoilla viimeistelyillä ja lasten hiustenleikkausten yhteyteen voi valita lisäpalveluna vaikka letityksen.


HIUSTENLEIKKAUKSET

Hyvin leikattu hius on helppohoitoinen, kasvua kestävä ja tyyliltään kantajansa piirteitä pukeva. Hiusmallit muotoillaan hiuslaatua ja kotihoitotottumuksia mukaillen siten, että leikkausmalli asettuu kauniisti niin arkiaamuina kuin juhlavinakin hetkinä. Voit valita muotoonleikkauksen, muuttaa hiustesi mallia mallinmuutosleikkauksella tai pistäytyä pikaisesti siistimään hiusrajat, otsatukan tai tasaamaan pitkien hiusten latvat.

KIHARA- JA RAKENNEKÄSITTELYT

 

Hiusten luonnolliseen rakenteeseen ja muotoiltavuuteen voidaan vaikuttaa kihara- ja rakennekäsittelyillä, joiden avulla hiuksiin kestomuotoillaan napakka kihara, pitävä kampauspohja, tuuheuttava tyvikohotus tai hiustenlaittoa helpottava pehmennys toiveiden mukaan. Kiharakäsittelyt ovat suosittuja myös miesten hiuksiin, jolloin hius käyttäytyy helpommin ja muotoilun kannalta vaivattomasti – ja näyttää huippuhyvältä. Parturi-kampaajan vinkki: Kiharakäsittelyiden yhteyteen kannattaa varata hiusten rakennetta ja kuntoa hellivä erikoishoito, jolloin permanentin kuivattava vaikutus lieventyy ja hius säilyttää kauniin, terveen kiiltonsa.

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS

 

Miltä tuntuisi herätä aamuisin valmiiksi kirkkaalla katseella? Ripsien ja kulmien kestovärjäys helpottaa meikkirutiineja arkena, lomamatkoilla, mökillä tai urheiluharrastuksessa. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat kehystävät piirteitä, antavat ilmettä ja tekevät olemuksesta huolitellun. Parturi-kampaajan vinkki: Ripsien ja kulmien kestovärjäyksen voi varata hiustenvärjäyksen yhteyteen, jolloin palvelun saa edullisemmin ja vaivattomasti samalla käynnillä.

PARTURIPALVELUT

 

Parturitöistämme voit valita ajan hiustenleikkaukseen, mikäli kaipaat siistimistä muutaman viikon kasvun verran. Reippaammin venähtänyt hius kannattaa leikata takaisin malliinsa muotoonleikkauksen avulla ja aivan uusi malli muotoillaan mallinmuutoksena. Parturikäynnin yhteydessä hoituu näppärästi lisäpalveluina hiuspohjan rentouttava hieronta. Huomioimme myös hiuspohjan oireet, kuten hiustenlähdön, hilseen ja liikarasvoittuvuuden, joille on saatavilla nopea oireita liennyttävä apu hiustenpesun yhteyteen.

TRIKOLOGIA-PALVELUT

 

Shala on alansa johtava hius- ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Shalalla on laaja osaaminen ja yli 9 vuoden asiantuntemus hiusten ja hiuspohjan hoidoista. Kärsitkö hiusten tai päänahan ongelmista? Kutittaako? Hilseileekö? Rasvoittuvatko hiuksesi nopeasti? Hiusten lähtöä? Psoriasis? Päänahan ongelmissa on tärkeää selvittää oireita aiheuttava juurisyy mahdollisimman pysyvän hoitotuloksen aikaansaamiseksi. Kokeneena trikologina Shala on erikoistunut kokonaisvaltaiseen hiuspohjan ongelmien hoitoon ammattitaidolla. Vuosien kokemuksella monenlaisista asiakkaiden hiuspohjan haasteista Shala osaa suositella kuhunkin tilanteeseen erityiset Trikologian ammattilaistuotteet myös kotihoitoa varten.

HIUSPOHJAN DIAGNOSOINTI ja OTSONIHOITO – MicroCAMERA

Sani e Bellistä saat myös seuraavat palvelut:

 

– Kestopigmentti

– Microblading

– Huulten kevyttäyttö

– Skinbooster

– Lift Meso

– MESOTERAPIA -Lift Meso Consept

Kestopigmentointi

 

Hoitolassamme käytämme ainoastaan puhtaimpia kestopigmentointivärejä jotka eivät sisällä rautaoksideja eikä raskasmetalleja.

Microblading

Uudet, vaivattomat Microblading kulmat toteutamme kevyeen pigmentointiin sopivalla hyvin luonnollisella ja yksityiskohtaisella karvatekniikalla.

Lift Meso

Micro Needling, Lift MESO concept - mikroneulaus ja mesoterapia on uusi hoitomuoto jolla aktivoidaan ihon uudistumista ja nuorentumista eri ihoalueille. Asiakkaan kotihoito tukee hoitolassa tehdyn hoidon vaikutusta. Micro Needling, Lift MESO hoidossa ihoon tehdään pieniä mikroaukkoja näin optimoidaan aktiivisten ainesosien vieminen syvälle ihokudokseen -juuri sinne missä se vaikuttaa parhaiten. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia kollageeni ja elastaani kuituja ihokudokseen. Micro Needling, Lift MESO concept hoidoilla voidaan käsitellä: kasvot, kaula, rintakehä, kämmenselkä sekä häivyttää raskausarpia ja arpia. Micro Needling , Lift MESO on tehokkain turvallinen kasvojenkohotus ilman kirurgin veistä. Sillä on mahdollista kiinteyttää ihoa, häivyttää ryppyjä ja arpia, tasoittaa ihon väriä ja parantaa ihon kuntoa, jolloin olemus tulee selkeästi virkeämmän ja nuoremman näköiseksi.

MicroCAMERA

Nopealla ja kivuttomalla MicroCAMERA-tutkimuksella voidaan selvittää muun muassa syitä hiustenlähtöön tai hiuspohjan ongelmiin ja näin personoida jokaiselle sopiva hoitokeino hiuspohjan hyvinvoinnin edistämiseksi. Kuiva hiuspohja, rasvainen hiuspohja, kutina, taliköhnä, karsta, kaljuuntuminen ja muut vaivat saadaan tutkittua ja selvitettyä pintaa syvemmältä oikeiden hoitotulosten aikaansaamiseksi.

Otsonihoito on korkeataajuussähköllä tehtävä päänahan ja hiusten kokonaisvaltainen hoito. Se syväpuhdistaa, eliminoi haitallisia bakteereja ja ennaltaehkäisee hiusten lähtöä. Hoito elvyttää päänahan verenkiertoa ja tukee hiusten kasvua. Hoidon kruunaa yksilöllisesti valittava hiuspohjaa ravitseva ampulli. Hoito on myös yleisesti rentouttava.

Otsoniterapiassa käytetään korkeataajuussähköä, jolla on paljon suotuisia vaikutuksia sekä lääketieteellisiin että esteettisiin hoitoihin. Korkeataajuussähkön myönteiset vaikutukset on todettu ihosairauksien, verenkierron, nivelten je hermojärjestelmän hoidossa. Useimmat päänahan sairaudet, kuten hilse, kutina, hiustenlähtö, harmaantuminen jne., ovat suoria seurauksia päänahan huonosta verenkierrosta. Käyttämällä korkeataajuussähköä ja ultraviolettisäteitä saavutetaan hoidossa erinomaiset tulokset: kiihtynyt verenkierto ja lisääntynyt hapenottokyky. Päänahan alueet, jotka kärsivät ravinnon puuttesta, elpyvät ja palaavat normaaliin tilaansa.

VÄLITTÖMÄT TULOKSET

 

Tulokset voi todeta jo ensimmäisten hoitokertojen jälkeen. Hiukset saavat kiiltonsa takaisin, hilse ja kutina häviävät sekä hiustenlähtö pysähtyy.

Korkeataajuussähköllä on myös toinen terapeuttinen vaikutus: otsonin muodostuminen. Ilman hapesta muodostuu otsonia, joka desinfioi ihon tuhoamalla bakteereja myös syvältä ihon huokosista.

bottom of page